Persondatapolitik for Vedbæk Garden

Hos Vedbæk Garden registrerer vi følgende personlige oplysninger: 
· Navn 
· Adresse 
· Telefonnummer

· Fødselsdato

· Instrument
· E-mailadresser

· Forældreinformationer

Personoplysningerne registreres hos Vedbæk Garden og opbevares i 5 år efter medlemmet er stoppet, hvorefter de slettes.

Formål:

Vi foretager registreringen af personoplysninger med det formål at medlemmet kan deltage i diverse arrangementer, hvor Vedbæk Garden deltager.

 

Bestyrelsen udarbejder lister til konkurrencer, arrangementer og registrerer medlemmet hos Landsgardeforeningen.

 

Holdsport.dk

Vedbæk Garden benytter holdsport.dk.

 

Alle medlemmer har adgang via Holdsport.dk og har accepteret brugerbetingelser ved første login.

 

Vedbæk Gardens klubprofil er opdelt i roller administrator, kassere, holdledere, trænere og medlemmer.

 

Formål

Personoplysningerne giver ledelsen og trænere mulighed for at kontakte medlemmerne, såfremt der er ændringer i planlagte programmer eller træning.
 

Vedbæk Garden

I Vedbæk Garden har formand, kassere og bookingansvarlig adgang til yderligere informationer om medlemmerne. Indmeldelsesblanketter, afkrydsningslister er aflåst i Vedbæk Gardens lokaler

 

Den dataansvarlige i Vedbæk Garden er formanden.

 

Oplysningerne om medlemmerne videregives ikke til tredjemand.

Du har som registreret medlem altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigt mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Billeder af medlemmerne:

Vedbæk Garden bruger billeder af medlemmerne på facebook, instagram, hjemmeside, snapchat til

  • reklame for Vedbæk Garden

  • rekruttering af nye medlemmer

  • reklame for arrangementer hos kunder og samarbejdspartnere

  • konkurrencer og stævner

 

Alle medlemmer underskriver en blanket hvorpå medlemmet/forældre giver tilladelse til at bruge billeder til ovennævnte formål.

Vedbæk Garden - Kulturcenter Mariehøj  

Øverødvej 246B, 2840 Holte

Telefon: 29461065 - Mail: vg@vedbaekgarden.dk