top of page

Holdsport

Velkommen til Holdsport.dk i Vedbæk Garden

 

Oprettelse i Holdsport

 

Først og fremmest er det vigtigt, at du logger ind på holdsport via linket, der er sendt. Har du misset linket - eller ikke modtaget linket - så kontakt vg@vedbaekgarden.dk

Du skal huske det brugernavn, som du er tilmeldt holdsport.dk med. Første gang du logger ind, bliver du bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Når du er logget ind, skal du udfylde de manglende oplysninger, under profilindstillinger - klik på "enmandsikonet" helt ude til højre i den orange bjælke. Her udfylder du, de manglende felter under "personlige oplysninger".

Lidt længere nede har du mulighed for at tilmelde dig mobilservice - det er en vigtigt at give tilladelse til sms her, da vi nogle gange har information og ændringer i sidste øjeblik, og derfor kan have brug for at sende en sms. Mobilnummer skal skrives ind under feltet ”mobilnummer” i profiloplysninger, ellers virker sms-service ikke. 

Brug af Holdsport

I menupunktet medlemmer kan du se, hvem der er medlem af Vedbæk Garden. Hvis du klikker videre til kontaktinformation, kan finde navn, adresse og telefonnummer på alle de andre gardister, så er der mulighed for at arrangere samkørsel m.v.

Der er en kalenderfunktion. Her kan du se alle arrangementer, træninger m.v., som p.t. er planlagt. Du kan bladrer frem i kalenderen og se fremtidige arrangementer og træninger.

Du er automatisk tilmeldt alle arrangementer og træninger.

Afmelding/afbud:

Arrangementer

Ved afbud skal du kontakte lederen på arrangementet og samtidig afmelde arrangementet via holdsport.

Træning

Ved afbud skal du kontakte din lærer telefonisk og samtidig afmelde træningen via holdsport.

Du klikker på den røde firkant, på selve aktiviteten, så er du afmeldt.  Du kan sagtens melde afbud i god tid, du bladrer bare frem i kalenderen og finder den relevante dato.

  

Kontingent og deltagergebyr til Vedbæk Garden

 

Kontingentet og aktiviteter med egenbetaling vil blive opkrævet via holdsport.dk. Dette gøres med Mobilepay, Dankort eller andet betalingskort.

Betalings påmindelse vil komme på mail, og betalingslinket ligger på forsiden af holdsport.

Login til holdsport

bottom of page