top of page

MusikCamp i sommerferien 2024

Vedbæk Garden er vært for en spændende Camp for musikglade børn. Vi gentager succesen fra sidste sommer og byder på en uge i skolernes sommerferie, hvor du får lov til at prøve kræfter med musikinstrumenter, marchere i flotte formationer, lave sjove aktiviteter inde og ude og møde en masse jævnaldrende. 

Vi starter med at lære de forskellige instrumenter at kende, og så skal vi selvfølgelig prøve at marchere og lære en masse kommandoer.

 

Som dagene går inddeler vi os i mindre grupper – og I vælger at arbejde med det, som I synes er mest spændende - det kan fx være at marchere med et horn, spille på en marchtromme eller prøve at være tambourmajor.

 

Dagene vil være fyldt med masser af musik og sjov, hvor fokus er samarbejde, holdånd, glæde og grin. Der vil være masser af piger fra Vedbæk Garden, der deltager, så vi sammen kan skabe musik, uanset hvilke instrumenter, du vælger at arbejde med i ugens løb. Alle kan deltage uanset, om man har spillet i mange år eller aldrig har spille før. Det eneste MusikCampen kræver er, at du er nysgerrig og har lyst til at prøve noget nyt!

Målgruppe: 9-12 år

Tid: Uge 32, mandag-onsdag kl. 9.00-14.00 (mulig pasning til kl. 15), torsdag kl. 9.00-15.30

Show: Torsdag kl. 15.00 er der stort show for forældre og søskende

og alle deltagere får et fint diplom og en flot t-shirt med hjem.

Sted: Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte

Max: 24 deltagere

Pris: 750 kr

Medbring madpakke og vandflaske. Vedbæk Garden sørger for frugt og grønt hver dag.

Vi veksler mellem udendørs- og indendørsaktiviteter, med mindre at det siler ned, så

husk solcreme

Tilmelding

bottom of page